Mărturii

Screen Shot 2020-05-13 at 12.45.05 PM

 

 

Pentru mine, acest liceu reprezintă a doua casă. Sunt o fată care a fost ı̂nvățată să stea mai mult cu familia și pentru că locuiesc la o distanță destul de mare față de ai mei, m-am atașat foarte mult de profesorii și colegii de aici, care au avut răbdare să mă asculte și care m-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie.

Aici am fost ı̂ncurajată ca ı̂n tot ceea ce fac, să dau totul, să fac tot ce pot mai bine, căutând să fiu cea mai bună versiune a mea. M-a ajutat să fiu mai cooperantă cu cei din jur, perseverentă, creativă, mai darnică și mai prietenoasă. Acest liceu mi-a oferit un cadru prielnic pentru a mă dezvolta în domeniul intelectual, practic și spiritual. Pentru mine, Integritas înseamnă ajutor și lucru în echipă.

Pohrib Kora - Emina

 

 

Când am auzit pentru prima dată de această școală mi-a fost greu să cred că există un astfel de program educațional. Am ı̂nceput primul an cu mult entuziasm și mă bucur că acest entuziasm se păstrează și ı̂n prezent. Aș vrea să precizez faptul că profesorii și pedagogii sunt oameni înțelegători, cu calități demne de urmat. Răbdarea și statornicia în efortul depus reprezintă un sprijin foarte important pentru elevi.

Am realizat că Integritas nu te pregătește doar intelectual, ci și practic și emoțional pentru viața de adult. Mă bucur că sunt înconjurat de astfel de oameni și de un cadru atât de prielnic pentru dezvoltarea mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cadoul pe care mi l-a oferit de a fi elev în această școală.

Harold Szigyarto

Screen Shot 2020-05-13 at 12.45.17 PM