Curriculum

Curriculumul Liceului Internațional Integritas respectă atât standardele stabilite de organismele acreditatoare, cât și realitățile societății românești.

Principalele materii predate în școala noastră sunt următoarele:

 • Biblie – predare în limba română.
 • Limba engleză intensiv.
 • Matematică – predare în limba engleză.
 • Comunicare - predare în limba română.
 • Tehnologia Informației și Comunicării – predare în limba română.
 • Științe (biologie/chimie/fizică) – predare în limba română.
 • Istoria mondială și a României - predare în limba romană.
 • Geografia mondială și a României – predare în limba romană.
 • Business - predare în limba română.
 • Cor/Muzică/Orchestră – predare în limba română.
 • Cluburi practice: agricultură, tâmplărie, construcții, mecanică, croitorie, bucătărie vegană, remedii naturale, masaj, curățenie, media (producție de material foto/video), proiecte de voluntariat
 • Examenul standardizat al elevilor din liceul nostru este SAT, recunoscut la nivel mondial și care la noi în țară se echivalează cu bacalaureatul românesc prin Ministerului Educației Naționale. În urma acestei echivalări elevii pot să opteze pentru a studia la facultățile din România sau din străinătate.

Ce vei descoperi la Integritas?

Ce fel de educație ne propunem să oferim?

Ce vei descoperi la Integritas?

Ce fel de educație ne propunem să oferim?

Vei studia după un curriculum relevant pentru viața reală.

Vei studia după un curriculum relevant pentru viața reală.

Curriculumul școlii noastre este structurat pe sistemul de învățământ american, dar conținuturile sunt adaptate la nevoile tinerilor din România.

Este acest fapt provocator?

Cu siguranță. Este nevoie să stăpânești cât se poate de bine limba engleză, având în vedere că o serie de materii este predată în această limbă, iar câțiva profesori și pedagogi nu vorbesc limba română.

Examenul SAT este în limba engleză și solicită abilitățile elevului de a folosi în ipostaze reale cunoștințele pe care le-a dobândit în școală.

De asemenea, felul de predare se bazează mult pe aplicabilitate, ceea ce se poate dovedi uneori dificil pentru tine ca elev, mai ales la început.

3-elevi-pentru-calulator

Merită?

Noi credem ca da, merită. Dacă ne dorim altfel de rezultate, să avem curajul de a încerca o  altfel de abordare, mai actuală, mai relevantă, mai adâncă. Considerăm esențial, în acest sens, faptul că principiile de la baza acestui curriculum își au rădăcinile în Biblie, Cartea vieții.

Vei primi instruire pentru viața practică.

Vei primi instruire pentru viața practică.

Adică vei învăța să te descurci în viața reală care este frumoasă, provocatoare și complexă.
Așa că, pe lângă asimilarea cunoștințelor teoretice, poate vei descoperi la noi în școală că îți place să cultivi o grădină cu zarzavaturi sau cu zmeură, să îngrijești albinele sau să petreci timp în atelierul de tâmplărie, poate să zugrăvești sau alte lucruri practice din domeniul construcțiilor.

Ne gândim, de asemenea, că ți-ar prinde bine să cunoști remedii naturale simple, să înveți să gătești sănătos, să ai grijă de un copilaș și să ai noțiuni de croitorie sau contabilitate.

Sau poate îți va prinde bine cursul de fotografie.

Deprinderea acestor abilități te va forma ca om complet, îți va da curaj și te va pregăti să faci față solicitărilor vieții.

DSC06699
C0004T01
C0021T01 (3)

Viața din campus:

la Integritas vei fi parte dintr-o mare familie.

Viața din campus:

la Integritas vei fi parte dintr-o mare familie.

IMG_0141

Îți vei face prieteni atât printre colegi, cât și între profesori. Ne vom bucura împreună și tot împreună vom căuta soluții la provocări. Vom descoperi posibilitățile unice care ne stau fiecăruia în față și cum putem să ne ridicăm la înălțimea maximului nostru de a fi eficienți și utili celor din jur, societății.

Vom crește împreună!

IMG_0141
DSC06782.ARW